2013. március 26., kedd

Ki kicsoda? - Jelenlegi ára: 680 Ft

Ki kicsoda?
Alcím: Életrajzi lexikon magyar és külföldi személyiségekről, kortársainkról
Negyedik, átdolgozott és bővített kiadás továbbnyomása
Raktári szám: A005427
ISBN: 9630918323
Kiadás éve: 1981
Kiadó: Kossuth Könyvkiadó
Méret: 170*240 mm, 781 oldal
Állapot: vászonkötés, védőborító széle szakadozott, jó
Immár negyedik kiadásban jelenik meg a Ki kicsoda? életrajzi lexikon. A legutóbbi - 1975. évi - kiadás óta eltelt évek sok változást hoztak, melyek lehetőség szerint helyet kaptak az adatok kiegészítésekor. Az eddigi három kiadáshoz hasonlóan továbbra is szerepelnek a lexikonban nevezetes kortársaink - politikusok, tudósok, művészek, írók, közéleti személyiségek, sportolók -, de a korábbiaknál többen, az adatok nem mindig álltak azonos mértékben rendelkezésre, így az életrajzok terjedelme nincs arányban az illető személyek jelentőségével vagy értékelésével. Általános elveink a névsor összeállításakor a következők voltak: a külföldiek közül nagy számban szerepelnek politikusok - volt és jelenlegi állam- és kormányfők, a jelentős pártok vezetői, az egyes országok politikai életében jelentős személyek, a tudományos, az irodalmi és a művészeti élet kiválóságai. Bővült a sportolók névsora is. Jelentősen nőtt (1300-ról 3500-ra) a magyar személyiségek száma. A kézirat 1980 decemberében adtuk nyomdába, a fontosabb változásokat azonban továbbra is igyekeztünk nyomon követni. A névsor összeállítását 1981. március 20-án fejeztük be, az utolsó javításokat a nyomdai levonaton 1981 júniusában végeztük. A függelékben közöljük a legutóbbi kiadásban szereplő és azóta elhunyt személyiségek névsorát.
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- személyes átvétel Győrben, Pápán, Sopronban, Debrecenben, Veresegyházán és Budapesten az I., és a XIV. kerületben - költségmentes
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 765 Ft
- átvétel Pick pack pontokon, az ország több, mint 400 Hírlapboltjában, benzinkútján - 750 Ft
- előreutalással a könyv súlyának megfelelően, a postai díjszabás alapján Gránit bank számlára
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába 10 kg-ként 2, 5 euró



Jelenlegi ára: 680 Ft

Az aukció vége: 2013-04-12 06:02
. Ki kicsoda? - Jelenlegi ára: 680 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése