2013. április 26., péntek

Big Bobby New Car hangot adó önindítóval - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Big Bobby Car lábbal hajtható kisautó, bébitaxi
Legvagányabb BIG Bobby car  járgány: 4 keréken biztonságos, jól kormányozható, a kormánykeréktől amúgy is le vannak a kicsik nyűgözve : -) Hát még ha önindító(2db LR44 gomb elemmel működik). és duda is van hozzá.
Ráülve a kicsiknek kismotor, nagyobb gyerekek pedig a hátsó mélyedésbe térdelve is hajthatják. (1. 5 éves kortól 6 éves korig)
Használatból eredő karcok vannak rajta( fotóztam). Kérlek ennek tudatában licitálj! ( későbbi félreértések elkerülése végett)
Elnyűhetetlen! A felfüggesztése nagyon masszív, igazi minőségi darab.
Tömör gumi kerekek, halkan gurul.
Nagyon jó szívvel ajánlom, biztos nagy kedvence lesz a Te gyerkőcödnek is .  
Kiegészítésként kapható hozzá utánfutó is.
Már 30 éve a legkedvelteb a gyermekek körében az egész világon! Köszönhető ez a gyermekbarát, időtálló felépítésnek, a német precizitásnak és a Bobby Car sokoldalúságának. A Bobby Car nemcsak remek szórakozást nyújt, hanem rendkívül biztonságos is a mélyen fekvő súlypontja miatt. Kényelmes térdtámasszal a nagyobb gyermekek részére. Stabil bébitaxi dudával felszerelve. Környezetbarát műanyagból készül és a legmagasabb UV állóságnak is megfelel. Ultramodern gyártási technológia következtében teljesen lekerekített élek , a gyermekek biztonsága érdekében.  TÜV/Bayern által bevizsgált termék.
Méret: 56x29x38cm
Eredeti ára 13. 000 volt.
Kérdésekre szívesen válaszolok!



Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2013-05-14 14:00
. Big Bobby New Car hangot adó önindítóval - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése