2013. június 25., kedd

kecsketejes szappan levendula shea vaj 587. - Jelenlegi ára: 650 Ft

Az összes kecsketejes szappanom saját készítésű, kizárólag hidegen sajtolt olajokból, vegyszermentes. Újszülött Babák is biztonsággal használhatják : ) Kérlek nézz szét az aukcióim között, nagyon sok kecsketejes szappant találsz nálam folyamatosan : ) Már sokak tetszését elnyerték szapajaim, segítettem a bőrükön, sok visszetérő vevőm van : )    
Saját készítésű levendula shea vaj kecsketejes szappan.
Összetevők : olívaolaj, napraforgóolaj, pálmaolaj, kókuszolaj, kecsketej, shea vaj, levendula virág, levendula illóolaj
 
  87 grammos
 
Enyhe levendula illata van.
A kecsketej : gazdag ásványi anyagokban, kálcium, magnézium és kálium forrása. Bővelkedik vitaminokban, A, B, B2, B6, B12, C, D, Q10 koenzimet és több mint 70 telítetlen zsírsavat tartalmaz. Minden bőrtípusra ajánlott, de gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt különösen alkalmas a száraz és érzékeny, ekcémás bőr ápolására. Már testhőmérsékleten felszívódik és behatol a bőr mélyebb rétegeibe, kifejtve áldásos hatását.
Levendula :   Antibakteriális, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, nyugtató, keringésjavító, immunrendszer erősítő, fájdalomcsillapító és gombaölő hatású. Melankólia, depresszió, alvászavar csökkentésére alkalmazzák. Gyorsítja a nehezen gyógyuló sebek javulását. Enyhíti az ekcémát, a gombás fertőzéseket.   Nem allergizál. Gyermekek is biztonsággal alkalmazhatják.
shea vaj : felszívódik a bőrbe és hosszantartó hidratáló hatást fejt ki, serkenti a bőr öngyógyító képességét. A shea vaj "titka", hogy összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére, vitamintartalma pedig szinte tökéletes bőrápolóvá teszi. Az ekcémás bőr tüneteit gyorsan csökkenti, enyhíti a psoriasis tüneteit. Enyhíti az allergiás reakciókat, bőrproblémákat, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású
Simán és elsőbbségivel csak saját felelősségre postázok.  
Ha bármilyen kérdésed van írj, szívesen válaszolok.   : )
Kérlek nézd meg a többi aukciómat is, sokféle terméket találsz nálam : )
Ha több terméket veszel, postaköltséget spórolhatsz.



Jelenlegi ára: 650 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 19:27
. kecsketejes szappan levendula shea vaj 587. - Jelenlegi ára: 650 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése