2013. augusztus 30., péntek

Graco quattro tour deluxe babakocsi - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Eladó egy Graco quattro tour deluxe babkocsi piros-barna (gasha) színben az összes tartozékával együtt.
Jellemzői:
- a minőségi, szilárd, nagyméretű váz biztonságot és kényelmet biztosít a gyerek számára
- 5 pontos biztonsági öv a gyerek rögzítéséhez
- a teljesen párnázott ülés extra kényelmet biztosít gyerekének
- a 3 fokozatban dönthető pozíciójú szilárd háttámla és a 3 állásba rögzíthető, állítható lábtámasz kényelmet biztosít a babának, akár fekszik, akár ül a kocsiban
- a rugós felfüggesztés és a gumikerekek magas szintű kényelmet biztosítanak nehézterepeken is, bolygósíthatóak az első kerekek , fékezhetőek a hátsó kerekek .
- az UV-tesztelt szövetből készült széles, megfordítható tető optimális védelmet biztosít a napsugárzás ellen
- önállóan megáll összecsukott állapotban , és kis helyet foglal az egyszerű tárolás érdekében. A babakocsi lapra csukható.
- nagyszerű tárolóhely - a nagy lenyitható kosár könnyen hozzáférhető akkor is, ha a babakocsi teljesen hátra van döntve
- A Graco "1-kattintásos" utazórendszernek köszönhetően az autóból a babakocsiba teheti, vagy egyből a házba viheti gyerekét, anélkül hogy felkeltené őt. Könnyű és praktikus: egy gyors és egyszerű mozdulattal összecsukhatja a babakocsit, miközben a gyereket tartja másik kezével! Nem kell eltávolítani a kosár tartalmát, egy pillanat alatt könnyen összecsukódik!
- A dokkoló nagyban megkönnyíti a babahordozó autóba be - és kihelyezését , a dokkolót csak egyszer kell bekötni, az autó biztonsági övével használható .
- A tolókar 3 magasságba állítható.
- A pohártartó felnyitható.
- Tartozékok: mózeskosár, dokkolós babahordozó autósülés + dokkoló / autóba rögzíthető /, karfára patentolható tárolótáska, lábzsák, esővédő , fejszűkítő.
 


Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Az aukció vége: 2013-09-19 16:00
. Graco quattro tour deluxe babakocsi - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése