2013. július 26., péntek

Multifunkciós hordozható gőztisztító - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Kapcsoljon a tisztaság magasabb fokozatába! A forró gőzzel való tisztítástól ragyogni fog a lakása, és a kórokozók is fejvesztve fognak Öntől menekülni!
Az FG-electronics FJ-103L gőztisztítója egy igazán nagyon elmés szerkezet.  3 az 1-ben készülék,  mert egyszerre nyeles, tologatós padlótisztító,  szőnyegtisztító és hordozható, kézi gőzpisztoly (idegen nyelven steam mop néven is szokták emlegetni). Nem kell tehát külön padlótisztítót tárolni a kamrában, és külön helyet találni a kézi gőzpisztolynak, hiszen az FJ-103L gőztisztító önmagában ellátja ezeket a funkciókat!
Gőztisztítónk titka a rendkívül praktikus vázban rejlik, amelyre maga a (hordozható) gőztisztító rácsatolható, és attól a pillanattól kezdve teljes értékű padlózattisztító berendezéssé válik (lásd a képeket). Ugyanakkor pillanatok alatt lecsatolható a vázról, és a hozzá mellékelt sok fúvókának és tisztító tartozéknak köszönhetően egy univerzálisan használható kézi gőzpisztollyá válik, amellyel apró tárgyakat, eldugott helyeket, fali csempéket, a komplett fürdőszobát, de akár egy olajos kerékpáralkatrészt is csillogóan tisztává varázsolhatunk.
Ne vegyen 2 gőztisztítót, ha eggyel is meg tudja oldani a takarítási feladatokat! Ezt az egyet viszont tanácsos megvásárolnia, ha lakását a higiénia egy magasabb szintjére szeretné emelni. Bővebb információkért olvassa el a gőztisztító használati útmutatóját, és nézze meg a készülékről készült fényképeket!
Az FJ-103L gőztisztító előnyei:
kézi gőzpisztoly - szőnyegtisztító - padlózattisztító: 3 az 1-ben készülék
teljesítmény: 1500 W
több cserélhető fúvóka
hosszabbító cső
tisztító tartozékok (kefék és egyebek)
mikroszálas tisztítópárnák
ablaktisztító szett
könnyű, praktikus használat



Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2013-08-13 11:13
. Multifunkciós hordozható gőztisztító - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése