2013. július 31., szerda

Szalay Károly: Szerelmes éveink - Jelenlegi ára: 324 Ft

Szalay Károly: Szerelmes éveink
Raktári szám: 030697
ISBN: 9631405788
Kiadás éve: 1985
Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Méret: 130*185 mm, 376 oldal
Állapot: vászonkötés, védőborítóval, könyvtári könyv volt, jó
"... Lord, lehet önnel komolyan beszélni, kérdeztem Sacát. Valóban hűvös volt az erkélyen, de nyugalom, csönd s jó levegő. Fölöttünk csak pislákolt egy tizenötös égő, lelógva a sakktábla fölé, villanyzsinóron, de azokban az időkben mi még sötétben is láttunk... Lord, nem lehet. Mert ha ön komolyan akar beszélni, akkor ön mindig olyan nevetséges, s nekem megfájdul a hasam a röhögéstől. De azért csak mondja, ne zavartassa magát... Végleg elhatároztam, hogy feleségül veszem Gabit... Ön megbolondult? Mért bolondultam volna meg? Mert leütöm az ön bástyáját, mint légycsapó a legyet!... Csapó, csapó, ön bolond, de nem azért, mert ön egy légycsapó, hanem azért, mert megnősül. S főként azért, mert belelép a bástyám vonalába... Piesz tusssé! Tusssé!... Tehát? Mikor lesz az esküvő? Matt. Hátradőlt a székén, gunyorosan kancsal tekintettel pislogott rám. Remélem, a Bazilikában tartják. Ha addig le nem bontatja Révai. Lord, lássa be, csak a Bazilikában lehet manapság esküdni. Már csak dacból is... Ne fecsegjen összevissza. Ahhoz mit szól, hogy megesküszök. Hallani akarom a véleményét. A véleményem? Csakis a Bazilikában. Az olyan föltűnő, hogy az ávósok és a Tanulmányi Osztály el sem meri képzelni, hogy ön azért van ott, hogy megesküdjön az örök hűtlenségre és félretoszásra. Ebből nem lehet semmi politikai hátránya. De ha csak úgy sutyiban polgári esküvőt tart, az gyanús, lord, az nagyon gyanús, nyomozni kezdenek maga után, és akkor fuccs. "
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- személyes átvétel Győrben, Debrecenben, Pápán, Sopronban, Veresegyházán és Budapesten az I., IX. kerületben - költségmentes
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 765 Ft
- átvétel Pick pack pontokon, az ország több, mint 400 Hírlapboltjában, benzinkútján - 750 Ft
- előreutalással a könyv súlyának megfelelően, a postai díjszabás alapján Gránit bank számlára
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába 10 kg-ként 2, 5 euró



Jelenlegi ára: 324 Ft

Az aukció vége: 2013-08-18 08:42
. Szalay Károly: Szerelmes éveink - Jelenlegi ára: 324 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése