2013. augusztus 23., péntek

Re-Code testsúlycsökkentő koncentrátum - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Re-Code testsúlycsökkentő koncentrátum, 500 ml
A Re-code Solo 1 db 500 ml-es fogyókúrás koncentrátumot tartalmaz, amely speciálisan a női szervezet karcsúsítására, formásítására lett kidolgozva.
23 különleges hatóanyaga egyedülállóan komplex módon kezeli a túlsúly és az elhízás problémáját. Az okokat igyekszik kiküszöbölni. Nemcsak a zsírpárnák csökkentésében segít, hanem mérsékli az étvágyat, támogatja a vese és a máj működését, tisztítja és méregteleníti az egész szervezetet, fokozza az anyagcserét, helyreállítja a bélflórát, rendszeressé teszi a bélműködést, ezzel hozzájárul a fogyókúraszempontjából oly szükséges salaktalanításhoz.
Vízben oldódó hasznos rostokat is tartalmaz, melyek szabályozzák az inzulin, a vércukor és a vérzsír szintet, ezáltal csökkentik a BMI indexet, a testzsír százalékot. Az egész női testet egy újfajta egyensúlyi állapotba hozza, újra kódolja! Megszünteti a női hormonális ingadozások folytán gyakran bekövetkező súlyingadozást, csökkenti a felesleges folyadékot a szövetekben. Ezáltal mérséklődik a puffadással, és vizesedéssel járó számos kellemetlen probléma és csökken a narancsbőr is! Tengeri kollagén tartalma jelentős szerepet játszik a kötőszövet megtámasztásában, a bőr feszessége és rugalmassága szempontjából. Magas antioxidáns tartalma védi a szervezetet a szabadgyökök káros hatásától.
A Re-code egy szinte "minden az egyben" termék, amely 6-8 egyéb étrend-kiegészítő hatását is helyettesíti. Szabályozza vércukorszintet és csökkenti a kibocsátott inzulin mennyiségét, amely a sikeres fogyás és az egészséges testsúly megőrzésének legfontosabb záloga!
Kérlek, csak akkor üsd le a terméket, ha komolyan gondolod a vásárlást. A kapcsolatfelvételre 2 nap, a fizetésre 5 nap van, ellenkező esetben negatív lesz az értékelésünk és a termék újra eladás tárgyát képezi.
Köszönjük és nézd meg a többi termékünket is.


Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Az aukció vége: 2013-09-13 08:27
. Re-Code testsúlycsökkentő koncentrátum - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése